Sherryzarinie's FotoPage

By: zAi cHuCKie formerly known as sHeRRy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Saturday, 2-Jun-2007 14:00 Email | Share | | Bookmark
Fairuz & Sherry's Wedding @ KGSS

 
 
 
View all 7 photos...
Majlis sebelah lelaki di Kelab Golf Seri Selangor, Damansara Indah, PJ

Thanks so much kepada yang datang dan juga kepada mereka2 yang telah memberi hadiah....
Jugak thanks pada Kak Wan yang sanggup rushing pagi2 from Seremban utk makeup kan pengantin dan berjaya sampai KL sebelum pengantin bangun lagi...hehhehe

p/s : makeup by WanZ Beauty Center...ctc no. 0133667070...


Sunday, 27-May-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Sherry & Fairuz's Wedding @ Palong Timur

 
with Marlin
with pengapit
View all 7 photos...
Nikah and bersanding pada hari yang sama
Terharu pada kawan2 yang dtg jauh dari kl & seremban...tengkiuu

More pics coming soon...


Saturday, 28-Oct-2006 12:30 Email | Share | | Bookmark
Angah Kawen...

 
 
 
View all 6 photos...
The day my sis got married...


Sunday, 26-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan Cari Makan

Introducing Kimmy..
Kimmy lalok
Bwekk..
View all 18 photos...
Second time jumpa Kimmy..nasib baik dia tak muntah lagi...good boy...


Sunday, 19-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Wedding Eza & Wan @ Setapak, KL

Lovely in purple..
Eza all smile..
Adik bongsu eza..
View all 69 photos...
Gambar-gambar wedding Eza..

Tq la eza pasal percaya aku utk menconteng muka ko..kira nih la project aku paling besar setakat ni..(yang kedua selepas aku make up ain bertunang...) saya budak baru belajar..so jgn la expect superb giler make up aku kay...heheh..

Sori jugak sbb most of the pics gelap and blur..my vcam takde flash la...so for more pics..visit aina's fotopage, http://zurratulain.fotopages.com


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net